joomla templates

Timesbg.com

Живей информиран

Fri08262016

Last update09:44:09 PM GMT

Още за химичните следи и последиците от тях

Още за химичните следи и последиците от тях

 

Лука 21:11. и ще има големи трусове, и в разни места глад и мор; ще има и ужаси и големи знамения от небето.

Доктор Ръсел Блейлок

 На 30 април професорът по биология към Belhaven University  д-р Ръсел  Блейлок  публикува репортаж, репортаж,  който буди сериозно притеснение и показва какво всъщност “се случва” по небето. Въпреки твърденията и басните на доста “учени” и представители на управляващите кръгове, че всичко си е нормално и няма никакъв проблем за населението, докторът представя доста по-различна картина. Репортажът, преведен в  30 думи   представям по-долу.

*  *  *  *  *

Химическите следи в атмосферата -  това е разпръскване на наноалуминий и невродегенеративни агенти, засягащи нервната система, смята биологът д-р Ръсел Л. Блейлок (САЩ).

Интернет e пълен с истории за наличието в атмосферата на Земята на „химически следи“ или „himiotrass“ – продукти на геоинженерството, използвани за борба с „глобалното затопляне“, и доскоро възприемах тези истории с недоверие. Една от основните причини за моя скептицизъм е фактът, че аз рядко виждах това, което се нарича „химически следи“ в небето. Но през последните няколко години  забелязвам голям брой от следи в небето  и   трябва да призная, че те не приличат на авиационните инверсионни следи, с които съм добре запознат.

Химични следи

 Ивиците в небето са огромни, достатъчно широки,  вписват се в определения модел и постепенно се превръщат в изкуствени облаци. Особено недоумение предизвиква фактът, че тези следи се наблюдават всеки ден и навсякъде.

Основният проблем е това, че има доказателства, че се разпръскват тонове наночастици с алуминиеви съединения. Това е описана в научната и медицинска литература – наноразмерните частици са по-реактивни и причиняват интензивно възпаление в редица тъкани. Особена тревога предизвика въздействието на тези наночастици върху мозъка и гръбначния мозък, а също така и растящият списък на невродегенеративни заболявания, включително деменцията на Алцхаймер, болестта на Паркинсон и болестта на Лу Гериг (ALS), които са тясно свързани с въздействието на намиращия се в околната среда алуминий.

    Наночастиците от алуминий са не само далеч по-възпалителни, те могат лесно да проникнат в мозъка и кръвта, да поразяват обонятелните нерви. Проучванията показват, че тези частици преминават през обонятелните невронни  пътища, като се свързват директно към областите на мозъка, които причиняват болестта на Алцхаймер.

Назалното въздействие прави огромното количество разпръснат в небето наноалуминий особено опасен, защото този прах се вдишва от хора от всички възрасти, включително бебета и малки деца в продължение на часове. Ние знаем, че възрастните хора реагират най-бързо на този алуминий във въздуха. Благодарение на много малките частици от алуминий, системите за филтриране по домовете и офисите не може да премахнат алуминия, така че хората биват поразявани навсякъде.

   В допълнение към инхалационните свойства на наноалуминия, той насища почвата, водата и растителността. Обикновено алуминият лошо се абсорбира от стомашно-чревния тракт, но наноалуминият се абсорбира в много по-големи количества. Алуминият се абсорбира от организма и се трупа в някои  органи и тъкани, включително мозъка и гръбначния мозък. Вдишването му предизвиква възпалителни реакции в белите дробове, които представляват сериозна заплаха за деца и възрастни с астма и белодробни заболявания.

Разпръскването

Аз се моля тези пилоти, които пръскат с това опасно вещество да разберат, че те  унищожават живота и здравето на техните семейства. Това важи и за нашите политически лидери. След като почвата, растенията и водните източници бъдат силно замърсени, няма да има  връщане назад и да се компенсират вредите, причинени на природата ще е невъзможно.

Хората трябва да разберат заплахата  и да поискат от  правителството   да спре отравянето на планетата , иначе няма как да се попречи на задаващата се катастрофа от  огромен размер, освен ако този проект не се спре незабавно. В противен случай ще гледаме  експлозивен растеж на невродегенеративните заболявания, които засягат  възрастните хора с безпрецедентни темпове, както и заболявания на нервната система на нашите деца. Вече сме свидетели на значително увеличение на тези неврологични нарушения, и това се случва при по-младите хора по-често от всякога.

 Д-р Ръсел Л. Блейлок (США)
 Професор по биология
 Университет Belhaven

*  *  *  *  *

 Ден след ден небето става все по-мрачно. Рядко то може да се види чисто от следите на самолетите. Въпреки категоричните изказвания на някои хора по медиите, че няма нищо опасно и линиите по небето са резултат от полетите на определена височина, едва ли има обяснение защо  го няма синият цвят, а въздухът е придобил сиво-бяло-пепеливо изражение. Още по-странно е, че самолетите не летят в една линия, а правят невероятни пируети и кръгове по небето, сякаш са управлявани от неизтрезнели пилоти. Решетките, които се получават от това, за няколко часа предизвикват покриване на целия простор с облаци и обикновено на другия ден се излива пороен дъжд, който продължава понякога с дни. Често тези “нормални” следи предизвикват усещане за космически студ, когато навън би трябвало човек да се поти от жега. Тези дни чух интересно изказване. Беше ми заявено, че следите от самолетите наистина са от алуминиеви частици, но това се правело за да се предотвратят градушките. Не бях се замислял, че и такава версия може да се разпространява. Явно по улиците на града има голяма реколта, та е необходимо да се предотврати падането на ледени топчета! Явно някой не се е сетил, че житото расте по полето, а не по застроените места, та са изпратили самолетите да предпазват  големите градове! Хората стават все по-болни и по-болни и една от причините е небесната решетка. Търсят се различни обяснения и освен “борбата с градушките” се изтъква и проблемът с глобалното затопляне. Каквито и оправдания да се намират, “постиженията” са изключителни и отговарят напълно на намеренията за редуциране на населението. Но едновременно с постиженията си по тази процедура, ще постигнат и изпълнението на

Откровение 11:18. Земните племена се разгневиха; но дойде Твоят гняв и времето да се съдят мъртвите и да дадеш наградата на слугите Си, пророците, и на светиите, и на онези, които се боят от Твоето име, малки и големи, и да погубиш тези, които погубват земята.

 Десетте заповеди

Всеки ще отговаря за делата си

 

Ochakvane

Последно променен на Сряда, 06 Юни 2012 13:29

Добавете коментар

Коментарите трябва да отговарят на моралните и принципните норми на християнството!Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Коментари   

 
+1 #18 Administrator 05-09-2012 08:52
Знаете ли, понеже има толкова тонове информация за конспирации в нета, много често хората застават в положение всичко или нищо и не приемат нищо, въпреки доказателствата. Аз също бях в подобно положение и дори клонях към нищо, когато чух интервю от един генерал от САЩ, който убеждаваше, че тази програма за пръскането е изоставена още 90 години. Той много упорито обясняваше, че сега вече не се пръска и няма и да се пръска в бъдеще... Другото интересно нещо е, имам доста близък приятел, който работи в българската армия. Той беше най-големия опонент на конспиративните теории. Един ден ми звъни и ми сподели, че са получили секретна информация, че HAARP е включен и работи. Въпреки всички снимки, въпреки всички документи всички хора си мислеха, че ХААРП дори не съществува. И когато на службата му офицерите притеснено коментираха тази информация, която бяха получили той беше като попарен. 2 седмици след това цунамите удариха Япония и целия пасифик, а по новините дадоха, че руски учени - академици обвиняват HARRP за масовите пожари в южен сибир... И искам да запитам в тази връзка. Къде в Библията и в Духът на пророчеството пише, че в последното време няма да има подобни оръжия, биологични, химически, вълново-честотни? Къде пише, че няма да има войни и невинни жертви? Къде пише, че няма да има големи измами? Къде пише, че няма да има необратими щети нанесени на планетата и на населението? Дали тази информация е в хармония с това, което знаем че Библията казва за края на времето или си мислим, че ще има само мир и безопасност?
Цитиране | Докладвай на администратор
 
 
+2 #17 ОТГ: Още за химичните следи и последиците от тяхEnlightment 05-09-2012 07:33
А, и забравих да допълня. Като адвентист ти би трябвало да си чела статии от Духа на пророчеството, касаещи живота в провинцията /селото/, където начинът на прехрана и живот отговаря повече на заложения пример в Библията. Също би се досетила, че гридовете се правят над големите градове... И би стигнала го логичното заключение какво значение има за един адвентист да бъде предупреден за подобна заплаха. Царете на земята ще дадат властта си на сатана и не мисля, че сляпото упование в земни началства и власти ще ти е от полза :D
Цитиране | Докладвай на администратор
 
 
0 #16 Enlightment 05-09-2012 07:28
Kali много звучи на провокатор... Държи да изстръгне признание, че вярваме как правителството е замесено. Предлагам никой да не й се връзва сериозно. На моите въпроси бяшя отговорено с повтарящ се пост, който предлагам да бъде изтрит. Няма полза да пействаме през пост едно и също. Освен това думата "наивници" доста снижава представата за разсъждаващите хора, които са се събрали на коментират статията. Бог е казал в Словото Си, че ще изтреби онези, които развалят земята. Не им блазя!
Цитиране | Докладвай на администратор
 
 
0 #15 Ivo 04-09-2012 21:03
Точно това казвам и аз! Но "истерията" не е случайна...
Цитиране | Докладвай на администратор
 
 
0 #14 kali 04-09-2012 20:33
Един полезен линк с добри разяснения:

aerohroniki.com/.../...
Цитиране | Докладвай на администратор
 
 
0 #13 kali 04-09-2012 19:46
НАТО е в България с разрешението на Българското правителство. И при цялата тази масова истерия дето залива наивниците, не е ли странно, че военните продължават да си пръскат, след като вече няма човек, дето да не е чувал за "химическите следи"?? Ако някой ще трови народа, то ще стане така, че никой никога няма да разбере, а не да си пращат демонстративно самолетите да кръстосват посред бял ден да правят облачета и наивниците да викат "ето, ето, отровиха ни". И не ми казвай, че някой може да прави това съвсем очевадно,та всички да го забелязват, пък Президента видиш ли не знаел!! Щом тълпата знае, значи всички трябва да знаят, управляващите и те. Излиза, че всички са намесени - военни, правителство, президент и то не само на Бг, но и по целия свят? Наистина, доста грандоманска теория на конспирацийте се заформя! И докато занимаваме мозъците си с тази глупост, сатана триумфира, защото онези които лапат Ню Ейджа се умножават с бясна скорост. Ето това е истинската епидемия, която ще убие милиони хора и то завинаги. А Бог е казал да не се безпокоим за нищо, защото Той ще се погрижи за нас,но първо да търсим Неговото Царство и всичко останало ще ни се прибави.
Цитиране | Докладвай на администратор
 
 
0 #12 Ivo 04-09-2012 17:51
Много просто. Ние сме в НАТО. От НАТО имат право да прелитат какви ли не съдове, може да се пръска без знание на който и да е и то не постоянно, а само когато е нужно. Когато се впръска съвсем малко количество над много гъсто населено място, това е напълно достатъчно. Дори един пътнически самолет може да го направи. Това е един доста опасен метод чрез който може да бъде засегнато което и да е място по света... Разбира се никой не е способен да напръска навсякъде без да бъде забелязан. Затова ако успее да се прокрадне само веднъж и да замаже нещата но във свръх населен град в центъра, например с новоизфабрикувани вируси или силно резистентни бактерии. От това едновременно ще се заразят стотици хиляди и бързо ще разпространят болестта до останалите... Аз лично смятам, че в момента се въздържат да пръскат, заради многото подозрения в тази насока, но това не значи че няма да използват този метод в точно определени, ключови моменти...
Цитиране | Докладвай на администратор
 
 
0 #11 kali 04-09-2012 16:58
Цитит от Ivo:
Моето мнение е, че впръскването на химически и биологически вещества от самолет над определен град е лесен начин за заразяване или отравяне на голямо количество хора.

Ако вярваме в конспиративната теория на пръскането, се явяват някои въпроси. Как така военните пръскат без знанието на Президента и парламента? Възможно ли е въобще военните да са такава супер сила( с таен шеф, управляващ целия свят), които да си вършат делата без знанието на Управляващите? И то посред бял ден,така, че всички да ги виждат? Или и Президента е в играта? Това е много тежко обвинение, понеже прави Президента престъпник, по-голям и от Хитлер. Да не говорим, че ако някой все пак ги върши тези пъклени дела, то ще ги прави така, че абсолютно никой да не види и разбере. И последното което би направил е, посред бял ден да хвърчи със самолети пред очите на хората и да стеле отрови. Наивно е. Това, което убива бързо и ефективно е храната и стреса, а те са в изобилие. Няма да доживеем да ни подейства алуминия от облаците, понеже с една кифла ще излапаме и цялата менделеева таблица с всички Е-та, оцветители, подобрители и консерватори.
Нека предлагаме духовна храна на хората!
Цитиране | Докладвай на администратор
 
 
0 #10 kali 04-09-2012 16:41
И още нещо да добавя.
Онова от което наистина трябва да ни е страх е начина по който сатана краде душите на хората. Докато се занимаваме с несъществуващите "химически следи", сатана окупира умовете на хората със сладките лъжи на Ню Ейджа и източните религии. Ето там е проблема! Ето това е истинската заплаха!! Исус е казал, че по-опасно е това, което убива душата, а не тялото. Масите са увлечени в отровата на Ню ейджа и ако трябва да се прави нещо наистина смислено, то е да се разобличават лъжите му и да се показват в тяхната истинска светлина. Хората ще умрат от нямане на знание! А не защото ги ръсят наночастици от небето. Така или иначе хората ще умрат по-бързо от храната и стреса, отколкото от химическите следи! България е на първо място в Европа по сърдечно съдови заболявания и по смъртност от тях. А "духовната храна", която се предлага по книжарниците е шедьовър на сатанинските измами. Хората имат нужда от истинската храна - Евангелието и трябва да бързаме да я предлагаме, защото края е близо.
Цитиране | Докладвай на администратор
 
 
0 #9 kali 04-09-2012 16:30
Съгласна съм, че сатана е най-големият конспиратор, така е. Казваш, да предупредиш хората за опасността...Аз не вярвам в тази опастност, за мен тя е измислица, но да речем, че съществува. Какво трябва да направят хората според тебе, след като са предупредени? Да не излизат от вкъщи? Да не ходят на работа? Трескаво да следят всяка чертичка по небето и да се завиват през глава с одеалото, когато я видят? Нали разбираш, че това е наивно. Истината е, че нищо реално не може да се направи...освен едно...пак да отидем с доверие при Бог и да Го помолим за закрила. Никакви физически действия от наша страна не действат, и то срещу такава заплаха, освен силата на Бог да ни пази. Знаеш за Роджър Морно, нали? Имало е период в неговия живот, когато поради работата си пътува много и няма условия за здравословно хранене. Тогава се е налагало да обядва в разни крайпътни заведения с нездравословна храна. Как е решил той проблема? Простичко - молил е Бог да го запази от вредните вещества в храната и да му дари здраве и сили. Не трябва ли същото да правим и ние? Смяташ ли, че със свои усилия можем да се предпазим от каквото и да било? Нека възложим грижата за нас на Бог. :-)
Цитиране | Докладвай на администратор
 
 
0 #8 Ivo 04-09-2012 12:05
Моето мнение е, че впръскването на химически и биологически вещества от самолет над определен град е лесен начин за заразяване или отравяне на голямо количество хора. Дори и да се окаже, че в момента не се пръска, то със сигурност в бъдеще определени сили ще използват този метод. Затова най-добрия вариант е просто да не живеем в тези мега-градове...
Цитиране | Докладвай на администратор
 
 
+2 #7 Георгиев 04-09-2012 04:00
До Кали.
Под тези думи "Световна конспирация" се поставя всичко, което трябва и не трябва да се говори. Кой е най-големият конспиратор? Сатана. Още преди да бъде сътворена земята, той е започнал да подготвя своя бунт в Небето и от ухо на ухо е говорил и настройвал ангелите срещу Бога. Тези химически следи съдържат ужасни отрови. Да се мълчи по това, означава, че може да си говорим за Исус, но да оставим човечеството непредупредено от какво да се пази. Говорим за здравна реформа, а трябва да мълчим по въпроса как да се предпазим от отровите??? Това не е ли начин за съдействие на Измамника? Подобно действие може да се онагледи с нещо "по-земно". Да знаем, че една храна е вредна (и забранена от Бога - като свинското), или пък отровна (понеже съдържа вредни химикали) и да не предупредим тези, които я употребяват, а същевременно да проповядваме Исус. Апостол Павел изрично казва: "И не участвайте в безплодните дела на тъмнината, НО ПО-ДОБРЕ ГИ ИЗОБЛИЧАВАЙТЕ" Еф.5:11. Дали е сбъркал, като е казал да се разкриват измамите, вместо само да се проповядва? Не. Да се мълчи по заплахите , е съучастничество с делата на Сатана! Точно той иска да е всичко в тъмнина, за да погубва хората.
Цитиране | Докладвай на администратор
 
 
0 #6 kali 04-09-2012 01:57
Обичам да ходя с поглед към небето и то от дете. Обожавам да наблюдавам облаците, бях запалена и от метеорология и даже ги знаех видовете облаци, как точно се появяват и т.н....Както казах, още едно време преди демокрацията съм виждала и то в София как от следите на самолетите се оформят облаци. Безбрай пъти. И това в далечните 80 години на миналия век.
Мисля, че има доста пресилване по тези въпроси, както казах, живея в голям американски град, а по-синьо и чисто небе не съм виждала. Без никакви следи, ни от военните ни от гражданската авиация.
Но пак никой не ми казва как така ще си пръскат военните и никой не знае, ни президент, ни политици, ни власт...ей така някаква си клика хвърля отрови от въздуха, и никой нищо не знае, така ли? Т.е. няма кой да информира президентите, или може би и те са в играта?? Световна конспирация? Трябва ли адвентистите да се занимават със световна коспирация, вместо да говорят и говорят за Христос, Спасителя?? Да носят посланието за покаяние, прощение, спасение?
Цитиране | Докладвай на администратор
 
 
0 #5 Enlightment 03-09-2012 06:00
Странни неща се случват, но Кали, за първи път чувам за странното атмосферно явление превръщане на самолетно гориво в облак. Ако знаеш какво самолетно гориво използват, моля те сподели. Можеш да хвърлиш поглед на този видео материал, в който бивш шеф на ФБР се изказва по темата кой колко знае за химическите следи - www.youtube.com/watch?v=hapYoYKsyY8&feature=fvst . Може да е луд, но не съм чула да е нито в психиатрия, нито безследно изчезнал, нито в пандиза за тези думи. Другото е - как си представяш военните сами да се обгазяват и да си правят облаци, в които после да излитат и кацат на това голямо военно летище, за което говориш... Иначе скоро и аз не съм виждала. В София по принцип не съм забелязвала от гъстия смок през целия ден. В Плевен всеки път като мина ги виждам как правят грид, който се разпростира. А във Варна от време на време даже прекаляват... Иначе според мен има разлика между химикалите и веществата, които се превръщат в облаци. Химикалите могат да бъдат и невидими...
Цитиране | Докладвай на администратор
 
 
0 #4 Георгиев 02-09-2012 19:09
До "kali".
Обикновено рядко се виждат подобни следи, защото човек не ходи с глава към небето. но ако внимава, ще види какво става там. През последния месец положението се беше поуспокоило, но иначе редовно се правят шарки по небето. Има разлика между обикновените следи и химическите. Първите изчезват след няколко секунди, а другите се разширяват и покриват небето.
Цитиране | Докладвай на администратор
 
 
0 #3 kali 02-09-2012 18:57
Мисля, че малко се преиграва с тези химически следи. Ако го правят военните и то над София например, то това без знанието на правителството и президента ли става? Не е ли наивно да мислим, че някой може ей така да си пръска нещо и нито президента да знае, нито управляващите? Или и те са замесени? Това значи ли, че Президента официално се обвинява в участие в програма за унищожаване на българския народ?
Такива "следи" съм виждала още от малка, по комунистическо време, обичам да наблюдавам облаците и небето. Понякога те се превръщат в облаци, понякога не, в атмосферата има много процеси, и никога не съм виждала самолети със "странно" поведение. На всичкото отгоре в момента живея в голям американски град с огромна военноморска база, почти в сърцето на града. Небето е чосто и синьо, въздуха е чист, защото екологията е на високо равнище, летището е наблизо ( и военното и гражданското) ...при все това нито един път не съм видяла въпросните "химически следи". Нито един път! Ни кръстосани линии, ни мрежи, ни нищо - свеж въздух, чисто небе, подобно на планинското. Ако някъде трябва да е пълно с "химически следи" то трябва да е именно тук, понеже града е със силно военно присъствие.
Цитиране | Докладвай на администратор
 
 
+2 #2 Митко 19-06-2012 15:08
Наистина има разлика между обикновенните следи и тези следи. Виждал съм как обикновенните следи изчезват бързо при движението на самолета и се виждат като опашка, а тези следи не изчезват а изглеждат като бяла линия която се разраства като облак.
Бог предлага спасение на всеки приел от сърце и прилагащ в живота си Неговата истина. Дано всички хора, които учавстват в тези и в други такива смъртоносни дела да застанат на правилната страна. Амин!
Цитиране | Докладвай на администратор
 
 
+1 #1 Ivan 09-06-2012 10:37
Izvinqvam se 4e ne e po temata, no ne6to zabelqzah naskoro.... Edom, Moav, i glavniq grad na amonzite si e dne6na Jordaniq sus stoliza Aman. Spored sravnenieto koeto pravih s razli4ni karti, predpolagam 4e samo Jordania 6te se oturve ot okupazia poradi prostata pri4ina, 4e spored men samo tq e vizirana v proro4estvoto na Danail. " поддържа близки взаимоотношения с Обединеното кралство и САЩ. Йордания става основен съюзник на НАТО през 1996 г.Йордания е учредителен член на Арабската лига, СТО, МВФ, Международния наказателен съд, ООН и др.
Цитиране | Докладвай на администратор
 
шаблоны joomla на templete.ru
Красивые шаблоны joomla.