1. <b id="vbesdq"></b>
          • <em id="aoz7w0"><noframes id="aoz7w0">
                  <dd id="vomtud"><thead id="vomtud"></thead></dd><code id="vomtud"><li id="vomtud"></li><form id="vomtud"></form><sup id="vomtud"></sup></code><noscript id="vomtud"><button id="vomtud"></button><li id="vomtud"></li></noscript><acronym id="vomtud"><form id="vomtud"></form></acronym>



                        7 projects of Cube Design won the 2018 Shenzhen Excellent Engineering Survey and Design Award 



                        In the 18th Shenzhen Excellent Engineering Survey and Design Awards held by Shenzhen Survey and Design Industry Association, the 7 projects of Cube Design stood out after fierce competition and won three awards: public construction, residential and HVAC. Thanks to the organizers and industry experts for the project's affirmative cube design will continue to adhere to the "pursuit of originality, focus on quality, active service" spirit of continuous creation of "green innovation, apply beautiful" excellent design works.

                        Shenzhen Bay Science and Technology Park 3 District 


                        2018 Shenzhen Excellent Engineering Survey and Design Award (public construction) third prize,


                        (HVAC) second prize

                        Project Location: Shenzhen

                        Building area: 473869㎡

                        Completion date: 2017

                        Cooperation unit: Shenzhen International Impression Building Design Co., Ltd.
                         


                        Located in the heart of the shenzhen bay area, the shenzhen bay science and technology ecological park is an industrial park with multiple functions including research and development, office, hotel, business and apartment. The design concept is derived from the unique urban space form of "village in the city". The design extracts and restructures the urban fabric rich with life flavor, so as to create a high-density and multi-dimensional ecological three-dimensional scientific research community closely combined with the urban space. 


                         




                        Gangxia Huangting Building

                        2018 Shenzhen Excellent Engineering Survey and Design Award (public construction) third prize 

                        Project Location: Shenzhen

                        Building area: 約104 000㎡

                        Completion date: 2017

                        Cooperation unit: CCDI International Design Consultant (Shenzhen) Co., Ltd.

                         

                        We try to create a unique symbol for the enterprise in this big city, which can bring a positive effect in setting a city standard and demonstrating the strength and value of the enterprise. The commercial podium is divided into four building blocks, the concise blocks are clearly organized, and the tower is set up to form a building volume with strong contrast between the real and the virtual and a tall and straight form. This division also gives the building a very interesting sense of height and size on the ground floor. The shape of the building is oriented towards the urban landscape, giving a good view over the urban architecture and landscape.

                         









                        Xinghe Dandi Garden S1 District Commercial

                         

                        2018 Shenzhen Excellent Engineering Survey and Design Award (public construction) third prize

                        Project Location: Huizhou City

                        Building area: 34036㎡

                        Completion date: 2017

                        Cooperation unit: Shenzhen Machinery Institute Architectural Design Co., Ltd.
                         


                        The project is located in the suburb of Huiyang central city, Huizhou city, Guangdong province. The project is located in the residential area of Dandi, Xinghe, with superior traffic conditions and good commercial value. It adopts the simple and concise processing technique of modern style, and USES the collocation of two colors. While paying attention to the harmonious overall effect, it emphasizes the stretching type in the horizontal direction of the building, striving to reflect the sense of dignity and quality. Architectural style with simple and gentle approach, groups interspersed, forming a patchwork roof relationship. The combination of various elements together form a kind of elegant and free from vulgarity and tranquil architectural intention. 








                         



                         


                        Swan Lake Garden

                        2018 Shenzhen Excellent Engineering Survey and Design Award (Residential) First Prize 

                        Project Location: Shenzhen

                        Building area: 314732㎡

                        Completion date: 2017

                        Cooperation unit: Shenzhen General Institute of  Architectural Design And Research Co., Ltd.
                         


                        The project is close to swan lake of 40,000 square meters in the south, antuo mountain in the east and yanhan mountain in the south, with green mountains and blue sky. The architect planned and designed the house in a contemporary way, hoping to build it into a new high-end residence with a forward-looking view of The Times. Three main sight corridors are reserved in the plan to make the rhythm of the building dense and harmonious with the surrounding environment. The facade system is composed of a series of vertical aluminum grilles with appropriate density. Double-silver low-e insulating glass curtain wall follows the concept of environmental protection and energy saving. The color of the curtain wall makes the building full of modern minimalism. While echoing the surrounding landscape, it also becomes a landscape in the city center.

                         









                        Zhonghai Ludan Mingyuan


                        2018 Shenzhen Excellent Engineering Survey and Design Award (Residential) Second Prize

                        Project Location: Shenzhen

                        Building area: 259952㎡

                        Completion date: 2017

                        Cooperation unit: Zhubo Design Group Co., Ltd.
                         

                        Zhonghai ludan mingyuan was originally the ludan village community completed in 1989. In 2014, the village was demolished under the leadership of the government. After the reconstruction, ludan village will include supporting facilities such as relocating houses, commercial houses, community commercial houses and kindergartens. Commercial houses and relocating houses will share the central courtyard, and the whole community will be completely integrated. Commercial housing and relocating housing share the maximization of landscape resources and the same living quality, so as to achieve a win-win situation between developers and urban public interests. Keep large space between buildings to avoid visual interference. Facade design with straight vertical lines to highlight the building's sense of lines, the entire facade appears tall and straight and solemn atmosphere.

                         

                         






                        Xinghe Dandi Tianrui Garden (North District) 



                        2018 Shenzhen Excellent Engineering Survey and Design Award (Residential) Second Prize

                        Project Location: Huizhou City

                        Building area: 105831㎡

                        Completion date: 2018

                        Cooperation unit: Shenzhen Machinery Institute Architectural Design Co., Ltd.

                        The project is located in Daya bay district, Huizhou city, Guangdong province. The maximum width between the towers enables each family to enjoy the courtyard and the courtyard space directly, providing a good living experience for the residents. The architectural design continues the modern and elegant style of the Xinghe Dandi project. The roof design is sedate and generous. The combination and collocation of red and beige conveys a strong identification.




                         



                         


                         


                        Zhuhai Beishan Yunshuju
                         



                        2018 Shenzhen Excellent Engineering Survey and Design Award (Residential) Third Prize

                        Project Location: Zhuhai City

                        Building area: 60230㎡

                        Completion date: 2017

                        Cooperation unit: Shenzhen Machinery Institute Architectural Design Co., Ltd.
                         


                        In the planning and design, we try our best to arrange the buildings along the retreat line and the edge of the building. Under the condition of meeting all sunshine, we maximize the courtyard space, maximize the sight of the high-rise buildings and diversify the house type products. We are committed to creating an extremely dynamic urban space and a high-quality residential community. Surrounding buildings are dominant over 350 ㎡ large family villa, in order to form the segments, we will project for the positioning of "boutique serviced residence", to small and exquisite, make differentiation, cost-effective products more competitive. From the customer focus, in the orientation, interior space and practicality to strengthen product competitiveness.